Bevlogen, uitdagend , vernieuwend en actueel

Jacqueline, specialiste

CrèmeVitáal
Gaat uit van uw persoonlijke wensen
Kwaliteit staat bij ons voorop
We volgen actuele trends
Cosmetica geproduceerd in Europa
Dierproef vrij

De passie van CrèmeVitáal is natuurlijke cosmetica gemaakt van hoogwaardige kwaliteit.

Sinds de oprichting in 2012 mag CrèmeVitáal zich verheugen op een groeiende en tevreden klantenkring.
Veel vrouwen kiezen voor producten van
CrèmeVitáal vanwege het uitgebreide assortiment en uitstekende kwaliteit. Ook nemen we regelmatig nieuwe producten op in ons assortiment uitgaande van de trends en vraag van onze klanten. Daarbij bieden we altijd de mogelijkheid om producten uitgebreid te testen op locatie aan de Monsterseweg of bij evenementen, eventueel voorzien van persoonlijk advies.

Tijdens een arrangement leert en ervaart u alles over verzorging en beauty. We nemen de tijd die nodig is en afhankelijk van uw wensen breiden we deze events uit met een extra activiteit of lekkernij(en).

Onze arrangementen zijn trendy met nieuwe producten en leuke activiteiten. Nieuw zijn de etherische oliën die we gebruiken bij de het arrangement `Verwen uw handen` en `Zen voor uw huid`. Bij `Mooi met make-up`maakt u kennis met een ruime keuze aan make-up en trendy producten.

Naast beauty en verzorging is koken mijn grote passie. Met alle liefde verander ik uw arrangement in een onvergetelijke middag of avond met bijvoorbeeld fingerfood of een volledige high tea. Suggesties voor de menu´s vindt u op de pagina Lekkernijen.

Neem vrijblijvend contact op, vertel mij uw wensen en vervolgens kunnen we samen uw persoonlijk arrangement samenstellen. Mobiel: 06-10137987
Email:   j.quakkelaar@cremevitaal.nl

Affiniteit met schoonheid en verzorging. Bewust was ik al jaren bezig met onder andere de thema´s, gezondheid, huidverzorging en cosmetica.

Mijn moeder had gedurende meer dan veertig jaar een schoonheidssalon. Mijn interesse dateert dan ook van mijn vroegste jeugd. Op het gebied van verzorging heb ik veel van haar geleerd.

Mijn jarenlange ervaring in het  presenteren, trainen en begeleiden pas ik nu toe bij het adviseren van mijn klanten over het gebruik van mijn producten.

Bij CrèmeVitáal komt alles bij elkaar: alle opgedane kennis en ervaring pas ik nu toe in mijn dagelijkse werkzaamheden binnen de onderneming. Dat motiveert en stimuleert mij enorm en stelt mij bovendien in staat mijn klanten optimaal te bedienen!

 

De daad bij het woord gevoegd heb ik werk gemaakt van mijn ideeën: het verkopen van kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten en cosmetica voor elke leeftijdsgroep, het aanbieden van uitgebreide service en het bieden van uitstekend advies.

Als schoonheidsadviseuse ben ik in staat goed  onderbouwd advies te geven op het gebied van huidverzorging en de toepassing van cosmetica.

Mijn doelstelling is het in stand houden van een uitgebreide kring tevreden klanten die graag terugkomen om te genieten van de kwaliteit van de producten. Dat realiseer ik door het geven van eerlijke, persoonlijke informatie en advies aan mijn klanten over de aanschaf van producten en het gebruik ervan.  

Bij de filosofie van CrèmeVitáal hoort ook een betaalbare prijs voor iedereenDoor de kosten zo laag mogelijk te houden ben ik in staat om een scherpe prijs voor een kwalitatief uitstekend product te voeren.

Bij CrèmeVitáal staat de klant cèntráal

Een verzorgde huid, er goed uitzien, lekker in je vel zitten. Persoonlijke aandacht. Goede producten tegen een nette prijs. Het welbevinden van onze klanten als uitgangspunt. Dit is waar CrèmeVitáal voor staat.  

Goede huidverzorgingsproducten en make-up  en weten hoe je daarmee optimaal resultaat kunt bereiken. Mijn zoektocht naar een partner die deze filosofie met me deelt bracht me bij de fabrikanten LaifLine Cosmetics en Ginkels. Deze Nederlandse bedrijven leveren goede natuurlijke huidverzorgings producten. De cosmetica wordt geproduceerd met kwalitatief goede grondstoffen waarbij zo min mogelijk gebruik wordt gemaakt van conserveringsmiddelen en parfum en is dierproefvrij.